You follow me I follow u back

tabung

Wednesday, August 7, 2013

Ramadhan Terakhir '13

sueomey's blog | 10:04 AM | 4Comments |
Dear miss dairy..

Assalamualaikum.. semua sihat? alhamdulillah dah masuk hari terakhir ramadhan tahun ini.. rasa sekejap sangat bulan ramdhan tahun ni.. syukur kpd Allah SWT kerana memberi kesempatan merasa nikmat bulan ramadhan.. Insya allah jika diberi peluang, tahun depan akan bertemu ramadhan lagi.. Amin..

29 Ramadhan aku beriftar bersama rakan rakan dari sekolah rendah.. tak semua yg menghadirkan diri.. tapi cukuplah syukur masih berkesempatan tuk berjumpa..



Ktorg buat keputusan tuk berbuka di New Horizon Garden Restaurant Kuantan. Makanan disitu tidaklah terlalu grand.. biasa biasa je.. rasa pun boleh tahan.








Seronok dapat berjumpa mereka semua, harap ramadhan tahun depan kta dapat berjumpa lagi.. Insya Allah











Love U All ! Friends Forever !

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN *in advance

4 comments:

thomas said...

Memang bagus kalau gathering mcm ni dapat diteruskan.

sueomey's blog said...

hehe..kan?? boleh mengeratkan lagi silaturrahim..yg jauh kta dktkn yg dkt kte erat2kn :)

ainil fazieda said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri ^^

sueomey's blog said...

@ainil fazieda Selamat hari raya aidilfitri jugak tuk awk :)

'uncle' nuffnang