You follow me I follow u back

tabung

Thursday, February 28, 2013

Novelku Sayang

sueomey's blog | 2:55 PM | 0Comments |

Haihh.. xdek kerja ni.. so melangut je la jawabnya..
mesti korang pelik kan.. kerja apa la sueomey ni buat..
gaji jalan, hurm alhamdulillah dapat kje mcm ni.. xdk la berat sgt. boleh dikatakan hari-hari goyang kaki je. orang call aku angkat..
Hari ni kerja aku duk blogwalking my sis pnye blog..
pagi tadi ade bt review novel sket
Nah ini dia novel-novel yang bakal aku bt review..yang Sejujur Hatimu tu done! yang lain coming soon.. dah siap, save kt blog my sis, dye dh bce dah.. so setakat ni dye ok je dgn review aku bt.. hohoh.. dah ade rase mcm penulis novel pulak.. ehem..ehemm.. berangan sudah.. hikhikhik
Kalau korang nk tgk dan baca hasil tulisan aku meh klik link kt sini review drama korea & novel..
yang mane minat dram-drama KOREA pon ade jgk dlm blog tu.. hah ape lgi check it out!

Monday, February 25, 2013

Janji Syirah

sueomey's blog | 4:37 PM | 2Comments |


Semalam tengok cerita ni dengan my sis kat rumah.. Janji Syirah. tgk2 pn dah last episod.. mmg aku ske tgk endingya je.. nk share skit la ttg cter tu.. korang nk tahu, syirah akhirnya bersama dgn siapa??haha, pandai si pengarah buat suspen. mulanya dia tunjuk pasal si luqman tu (aeril zafril konon hero la) dtg merisik syirah, aku dah frust dah, alih2 bersanding dgn mira (ok aku lpe nme btul si mira ni).. 
pastu tunjuk pulak si budak kmpung tu (aku lupe la nme dia), dah aku ingat syirah kawin dgn dia, rupanya x jugak.. pastu tahulah aku ble si fahmi (iqram dinzly) tu dtg rumah syirah, rupanya diorag dh tunang dan akan berkahwin lepas syirah tamat belajar... suka dgn watak fahmi ni, sgt cool, caring, pandai jaga hati syirah.. i like lah..hehe.

updated!

sueomey's blog | 4:11 PM | 0Comments |
adehh..lame btol xupdate blog ni..
sblm ni duk tgk2 blog org je..kesian blog aku ni xdijenguknye..
xpe2..insyallah pasni kalau ade ape2 aku update ye...

haaa..ape kate aku istilahkn blog ni sebagai cik dairy..haa ok jugk tu..huhu
orait cik dairy, now nk story2 sket la pasal keje baru aku ni..
kejenye xdek la berat sgt..just kick in data je (blm buat lagi pn) hehe..ape nk buat, datanya xdek nk kick in mcm mne kan.. so kjenye skrg on9 FB memanjang.. sampai nk termuntah duk baca post org kt wall aku ni..
by the way kje tetap keje.. kalau xdek keje pon bt2 lah ade keje (boleh mcm tu?)..

'uncle' nuffnang