You follow me I follow u back

tabung

Friday, November 23, 2012

BYE-BYE.. :'(

sueomey's blog | 10:44 AM | 0Comments |
Dah lame xmenjenguk blog omey ni..rindu pulak nk menulis kat sini..hehe..
acctually xdek pape nk di update kn kat sini..tapi hari ni ade smthing yg nk diupdatekn..hihi..

Mulai minggu depan aku dah last kerja kat SIMPLIPRINT SDN BHD..sedih nk kne tinggalkn bilik aku yg comell ni...sayu pulak terasa,,sedar xsedar dah setahun aku gunakn bilik ni..macam2 benda dah aku bt kt bilik ni..lepas ni dah xboleh dah nk masuk bilik ni..dah xdek dah ofis untuk aku..


akanku ingt setiap sudut ofis ni walaupun saiznye agk comell,,sayang sgt bilik ni...



Walaubagaimanapun bilik ini akan ditutup bt selamanya untuk aku,dan mungkin akan dihuni oleh staff yg lain..hukhukhuk..sedihnyee....
MY LITTLE CUTE TWEETY      



KERUSI YANG AKAN KU RINDU


















Bye Bye my Cute office..

No comments:

'uncle' nuffnang