You follow me I follow u back

tabung

Thursday, February 28, 2013

Novelku Sayang

sueomey's blog | 2:55 PM | 0Comments |

Haihh.. xdek kerja ni.. so melangut je la jawabnya..
mesti korang pelik kan.. kerja apa la sueomey ni buat..
gaji jalan, hurm alhamdulillah dapat kje mcm ni.. xdk la berat sgt. boleh dikatakan hari-hari goyang kaki je. orang call aku angkat..
Hari ni kerja aku duk blogwalking my sis pnye blog..
pagi tadi ade bt review novel sket
Nah ini dia novel-novel yang bakal aku bt review..yang Sejujur Hatimu tu done! yang lain coming soon.. dah siap, save kt blog my sis, dye dh bce dah.. so setakat ni dye ok je dgn review aku bt.. hohoh.. dah ade rase mcm penulis novel pulak.. ehem..ehemm.. berangan sudah.. hikhikhik
Kalau korang nk tgk dan baca hasil tulisan aku meh klik link kt sini review drama korea & novel..
yang mane minat dram-drama KOREA pon ade jgk dlm blog tu.. hah ape lgi check it out!

No comments:

'uncle' nuffnang