You follow me I follow u back

tabung

Tuesday, May 21, 2013

My 200's follower

sueomey's blog | 9:35 AM | 3Comments |
Assalamualaikum...

Dear dairy, dah seminggu aku x update kau kan?? dah berhabuk dye.. alololo, kesian.. meh nak lap lap sikit..haa,,, dah bersih..

Hari ni aku nk review blog sorang aweks comelly.. Nama blog dia Eiyna Diaries.. Dye gelarkan diri dye kt blog sebagai cik sepet.. kalau tengok betol-betol pic dye ni mmg agak terserlah kesepetan matanya.. ape-ape pon awak tetap comeyll..huhu.. muda lagi adik neyh, sebaya adik aku jugak.. She's from butterworth Penang..blog yang dibuat ni pon macam blog aku, tak berapa nak private sgt.. ape-ape nak dikongsi akan di tulis dalam blog..Nak taw lebih tentang gadis comeyll ni? Klik jelah Eiyna Diaries..

This is her blog..comeyll kan??

Dear Eiyna, thanks for support my blog, thanks ye sudi jadi follower sis yang ke 200.. as a gift..sis akan support blog awak, and akan pomote blog awak neyh k..Thank you so much, Gamsahabnida, Muchas Grrasias, hihi..

Anyeong!


3 comments:

Mizz Aiza said...

untung sebab direview.. :D

sueomey's blog said...

@Mizz Aizahuhu..kn??tengah pomote blog dye neyh..sbb jadi follower yg ke 200..hihi..jadilah follower ke 400 plak..mne taw ade rezki i bg gift lain plak..up sket..

eiyna tyna said...

dear sis . fisrtlyy really-2 sorry sebab baru baca entryy nieyhh . btw thankss review blogg adik ye :) tak sangka pulak ada orang nak review blogg adik . sekali lagi adik mintak maaf ye :)
adik akan support blogg sis jugak ^_^
salam perkenalan ;)

'uncle' nuffnang