You follow me I follow u back

tabung

Thursday, April 11, 2013

Cool Aplication

sueomey's blog | 12:19 PM | 0Comments |
Assalamualaikum korang.. Hurm dah berhari-hari tak post something kat entry ni.. sebelum ni asyik berblogwalking je (betul ke ayat aku tu??hmm lantak la).. Okay hari ni aku nak story pasal application yang ade di google PlayStore sekarang ni.. Aku tak tahu la apps ni popular ke tak, tapi since aku dh download ini apps.. haa tersuka lah pulak haha.. Nak tau ape application yg aku maksudkan tu???


Ni dye.. Camera 360..yang aku bulatkn kaler merah tu.... Mane nak cari??? Mane lagi cik kak & cik abg, kat <<SINI>> lah..

Aku tahu application ni pon dari kakak angkat tersayang..ehehe.. Dye yg introduce kat aku benda alah ni..

Ni antara 'benda' yg ada dalam application camera 360 ni.. cool gler weyh.. blh ambik gambar dengan mcm-mcm effect..xpayah susah-susah nak edit.. antara gambar yang aku ambik gne 360, nilah.. check it out picture sblm dan selepas..





Nice effect kan??
psst : yg aku snap pic ni gne Magic Skin taw!
Soo cool right!!?? you alls nk try? download la.. sure korang puas hati punya.. tp kne la pkai phone yg ade Play Store law tak nk download kut mane.. hihi..okay la..selamat mencuba ye you alls ;)
anyeong!!

No comments:

'uncle' nuffnang