You follow me I follow u back

tabung

Tuesday, June 25, 2013

Pre wedding

sueomey's blog | 10:31 AM | 14Comments |
Assalamualaikum..hye you all's
Kini ku kembali lagi dengan entry yg baru..hihi.. okay xpayah nak berbahasa sangatlah ye sue.. Ok now aku nak share skit la dengan korang semua.. Baru-baru ni aku ikut kakak aku pergi buat photoshoot pre wedding.. it's my first time buat job ni.. aku ditugaskan untuk menunjukkan posisi yang menarik kepada bakal pengantin untuk menghasilkan photoshoot yang nampak profesional sket..xdek la kaku sangat..hihi.. photoshoot bermula pada pukul 4.30 petang sbb kata kakak aku view nampak lagi cantik kalau waktu petang..

Huhu.. Nice shoot kan?? Ni aku snap guna fon aku je.. Lokasinya cuma disekitar kawasan Taman Bandar di Indera Mahkota Kuantan.. 

Prop tu disediakan oleh bakal pengantin perempuan tu sendiri..kreatif kan??

Semoga hubungan mereka kekal hingga hujung nyawa!


Alhamdulillah, selesai berposing pada jam 6.30 petang.. gambar-gambar yg diambil pon agak cantik..now tunggu untuk proses mengedit dan mencuci gambar tu untuk kenang-kenangan mereka.. Doakan mereka selamat diijabkabulkan pada 1 september ini ye..

That's all!  Bye Bye!

14 comments:

duniafana said...

bila ni?saya doakan ok...cool aa pic

Normi Nieza said...

cantik...:)

Harith Iskandar said...

ade jugak pre wedding yer...mcm2 :)

Nurul Syawani said...

penah amik gmbr pre wedding , suke sgt bila suruh bakal pngtin buat itu ini, hahahaha

Miz Tia said...

anggun sekali .

sueomey's blog said...

@duniafana insy allah akan disatukan pada 1 sept ni..terima kasih kerana mendoakan mereka ;)

sueomey's blog said...

@Normi Nieza thanks :)

sueomey's blog said...

@Harith Iskandar ada..tapi bt mengikut batasan la..xperlu nk pegang2..cukup sekadar berpandangan.. untuk kenang kenangan mereka..

sueomey's blog said...

@Nurul Syawani yeke..sme la..sue pon mcm tu.. :)

sueomey's blog said...

@Miz Tia terima kasih miz tia :)

Hafizah Alsa said...

wooow good job.

Aida Ismail said...

Hehe zaman sekarang memang orang buat pre wed kan. Cantik semua gambar ^^

sueomey's blog said...

@Hafizah Alsathanks dear :)

sueomey's blog said...

@Aida Ismail tahu xpe...btw thansks :)

'uncle' nuffnang