You follow me I follow u back

tabung

Monday, March 18, 2013

Modelling

sueomey's blog | 3:59 PM | 10Comments |
Hye cik dairy.. hari ni nk share something yang agak special dalam hidup aku.. Sabtu 16 Mac 2013, merupakan hari-hari yang bersejarah dalam hidup aku..haha nk tau???


Taraaa!! Ni la..hehe..eiitt..jgn salah fhm..aku ni masih single n available lgi..cewah..hehe.. ni la kje aku sabtu lepas..jadi model baju pengantin dari salah 1 butik andaman kat Kuantan ni.. kalau nk usha tuan punya butik korg boleh usha kt SINI.. yang kat belakang tu.. ignorekan aje..ahahaha.
.
Ok, berbalik kepada cerita aku tadi.. ni aku shoot kat area sg.lembing.. agk cntik view dye kt situ waktu petang.. ramai jugak yg tgk..malu jugak rasanya.. tapi bt slumber badak jelah.. gmbr ni dishoot oleh kakak aku sendiri a.k.a empunya blog wakakka.. dye ni baru bljar jd photographer..bnyk jugak la gadjet untuk ambik gmbr dimilikinya.. nk tengok blog dye?? boleh tengok SINI..

Aku ni kayu, al maklumlah bru first time jdi model, nk kne posing-posing bagai.. adeh sabor jelah.. tapi sekarang ni rase nk bt lagi la pulak.. mcm seronok je jd model ni.. haa xsmua org blh bt taw..hihi.. bangga sekejap..ngeh ngeh ngeh.. dengar cerita lepas ni akak aku nk tnya butik yang 1 lagi tu..kalau dye nk haa.. kecik tapak tangan tapak kaki aku tadahkan..wehehehe.. ape-ape pon, kalau korang nk tgk hasil-hasilnya..korang check it out kat My Gallery okay..

10 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

cantiknyer design baju pengantin tu

LoveBug said...

wah wah. model dah haaa..pasni boleh amik job tambah duit :)

Aminin said...

oh cantik pakaian tu"
btw am singgah sambil follow sini #10

sueomey's blog said...

@✿ pink velvet ✿
hehe..cantik kan??sue berkenan sgt dgn royal blue tu..

sueomey's blog said...

@LoveBug
hehe..amin..semoga apa yg dikatakan menjadi kenyataan..hiihi ;)

sueomey's blog said...

@Aminin
thanks amin..kte dah follow awk blk..xcye??nnti check la kt list follower..ok..

Yie Weezer said...

aww..syantik nye..dia!! :)

Miss_Yana_Afi (",) said...

Wahhh...cantik! Minat jadi model yer? Good luck (^^,)

sueomey's blog said...

@Miss_Yana_Afi (",)
hehe, minat la jugak..hihi mekasih ye.. :)

sueomey's blog said...

@Yie Weezer
mekasih ye awk.. :)

'uncle' nuffnang