You follow me I follow u back

tabung

Wednesday, March 13, 2013

Ape Cerita??

sueomey's blog | 1:36 PM | 0Comments |
Okay hari ni dah hari rabu.. mak aii...cepatnya masa berlalu.. pejam celik pejam celik dah bulan ni, ni pn dah nk sampai tengah bulan nih..

sedih sangat.. gaji xmasuk lagi.. 

Dengan duit poket ni langsung xdek ni.. nak makan pun macam 'hidup segan mati tak mahu' ni..
eh kene ke dengan tajuk kisahnya ni? adehh, lantakla..

Malam semalam main game badminton. aku mewakili department untuk main game pair. Pair aku op kos my sis.haha aku rasa kalau aku pair dengan orang lain xbpe nk serasi kot. Tapi maklumlah aku ni new players, so main semalam memang best ar..berterabur shuttlecock dpt kt aku. Ralat kata abg ipar aku, dia kata sepatutnya aku dgn akak aku blh menang game semalam, cuma aku ni je yang xpndai ambik peluang, diorang xdek la hebat pon.. 
arrghh!! tension pulak rase! 
Pulak tu ade pulak aku kne ganti partner yang main game pair laki ngan pmpuan.. dah le yang aku lawan tu legend badminton dalam Universiti ni.. sah-sah aku kne smash! free atas muka..tapi nasib baik lawan tu xdek kejam sangat, ade la jugak point dia kasi free. Habis je main ketar-ketat lutut aku.. hah padan muka, nak main sangat..

Akak aku cakap skill aku blm ade lagi, so kalau nk main sje-sje tu blh, tapi kalau nk masuk tournament, haru jawabnya. insyallah aku akan belajar skill-skill untuk main badminton, mudah-mudahan boleh jadi pemain yang berjaya..kekekeke..bangun tido pagi tadi mak aii, bak kata abang ipar aku 'tangkap habis'.. tegang segala urat..datang keje tadi control jalan sket..haha.malu orang tengok, jalan tertonggek-tonggek.

Ape-ape pon enjoy jugak la semalam, walaupun kecundang tapi semangat main tetap berkobar-kobar..hhoo!! kemah keming ayat..hihi


No comments:

'uncle' nuffnang